Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hova tedd a gyereket, ha 37 nm-es a lakás?

2013.11.21. 16:35 felhasznalo

Aki icipici lakásban lakik, annak ez bizony nagy kérdés. Mi 10 évet húztunk le a gyerekkel hármasban egy 45 négyzetméteres kégliben, ami a maga plusz 10 négyzetméterével kész bálterem lehetett Gunnar és Sara Larson East Village-i mikroloftjához képest, mégsem volt egyszerű benne elférni. De nincs az a helyzet, amit ne lehetne megoldani.

És ők meg is oldották, méghozzá kreatívan, ötletesen, úgy, hogy mindenkinek - szülőknek és babának is - a lehető legjobb és legkényelmesebb legyen. Szerintem remek ötlet, a kivitelezés is szuper, és ezek után afelől sincsenek kétségeim, hogy ha a kölök kinövi a kiságyat, akkor is lesz helye a lakásukban.

gunnar1.jpg

gunnar2.jpg

gunnar3.jpg

gunnar4.jpg

Forrás: Gunnar Larson - Instagram

Szólj hozzá!

Címkék: alvás praktikus baba kreativ idea ágy bölcső gyerekszoba kiságy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr435647793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása