Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Trendi pelenkázótáskák

2013.12.12. 09:27 tibtün

Az általam ismert pelenkázótáskákat nagyban elkerüli a design, ezért különösen örültem, mikor rábukkantam a SugarJack csodás táskáira. Az alkotók filozófiája az volt, hogy egy olyan pelenkázótáskát készítsenek, ami egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy pelenkázótáska.

A babafelszerelések szervezett és praktikus tárolása itt is fontos szempont, a bőrtáskában pelenkázó alátét, vízhatlan minitáska és egy kivehető rendszerező betét is megbújik, ám ha mindezeket eltávolítjuk, máris egy vagány kézitáskával van dolgunk.

Legnépszerűbb és díjnyertes modelljük Gabi névre hallgat, az Oliver pedig egy uniszex darab, így azt apukák is bátran a vállukra akaszthatják.

Gabi

gabi-2.jpg

gabi-4.jpg

gabi-5.jpg

Lily

lily-crm-2_1.jpg

lily-crm-5_1.jpg

lily-crm-4_1.jpg

Oliver

ol-b-1_1.jpg

ol-b-5_1.jpg

ol-b-4_1.jpg

Forrás: SugarJack

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő táska anya pelenkázás baba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr685686040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása