Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

D.I.Y. - Egyedi csomagolás

2013.12.20. 14:08 szuperapu

Nagyjából mindenkinél finisbe ért az ajándékbeszerzés, és most következik a csomagolás édes terhe! Rohanó világunkban a késztermékek bőségszarujából sietősen válogatva igazán személyessé a csomagolással tehetjük az ajándékozást. Szánjuk rá az időt! Itt van például egy ötlet, amit kis kézügyességgel és  otthon is fellelhető anyagokkal könnyedén megvalósíthatnak az arra fogékony internetező gyerekek.

Szükséges hozzá:
- ruhatisztító henger
- néhány lap dekorgumi
- zsineg
- olló
- ragasztó
- tintapárna
- opcionálisan öntapadós csillagok, vagy más minták

diy01_1.jpg

Az elkészítés a képek alapján szinte faék egyszerűségű... Kivágjuk a mintát - jelen esetben fenyőfákat - majd ráragasztgatjuk a zsineggel egyetemben a hengerre. Festékezzük, majd a dekorálandó felületen végig görgetjük, végül az öntapadós csillagokkal (vagy egyebekkel) még ünnepibbé varázsoljuk. Mehet dobozra, csomagolóanyagra, borítékra...

diy01_1.jpg

diy01_1.jpg

diy01_1.jpg

diy01_1.jpg

diy01_1.jpg

Ha nincs hengerünk, vagy csak épp nem akarunk nagyobb felületekkel bíbelődni, hasonló eljárással nyomdázhatunk is. Egy tejes flakon kupakjára ragasztva a kivágott mintát indulhat is a stemplizés!

diy01_1.jpg

Forrás: Handmade Charlotte

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek anya apa ajándék hellókarácsony sk dekor ötletparádé

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr565701060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása