Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Cseh nosztalgia

2014.01.14. 15:45 tibtün

A cseh illetőségű, Kovap névre hallgató vállalkozás gyönyörű bádog játékok készítésére szakosodott. A '30-as, '40-es, '50-es évek játékszereit teszik újra elérhetővé, némi nosztalgiát csempészve ezzel a jelenbe.

A különböző játékok kevésbé alkalmasak mindennapos használatra, inkább dekorációs célokat szolgálnak. A mechanika épségének megőrzése érdekében finom bánásmódot igényelnek. A gyártó ezért termékeit nem is az aprónépnek ajánlja, 12 év felett húzza meg a korhatárt, de szerintem inkább az apukák szívét dobogtatja meg. A kínálat olyan széles, hogy egy egész kollekciót összegyűjthetünk járművekből, állatokból, robotokból.

VW-Sedan-Yellow-and-Black.jpg

bus48express.JPG

ambulance.JPG

vwmicrobusgreen.JPG

lionelstreamlinertrain.JPG

johndeere.JPG

curtis.JPG

redmotorcycle.JPG

jumpingfrogjuyou.JPG

winnerrobot_.JPG

Forrás: Unbelievable Toys

Szólj hozzá!

Címkék: retro játék apa jármű fiú kamasz

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr105748723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása