Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mobil autópálya

2014.01.24. 11:05 Amaranta Ursula

Pár hónapja lehetetlen vállalkozásba fogtam. Két tekercs maszkolószalagot egymás mellett párhuzamosan futtatva körberagasztottam a házat, hogy sk autópályát készítsek a gyereknek. Ráment vagy három órám. A lerakásra. A felszedésre is egy, ugyanis a kölyök két napig játszott vele, majd megunta. Meg hát, nem is valami decens látvány a szoba padlóján, majd a falon felfutó, onnan a konyhába beívelő maszkoló.

Azóta már tudom, hogy van erre profi megoldás! A Donkey Products autópálya ragasztószalagja a maga 33 méterével elég komoly pályaszerkezet felépítését teszi lehetővé, és meglehetősen sok felületen használható, majd nyom nélkül eltávolítható. Igény szerint autót is csomagolnak mellé, bár nem hiszem, hogy ez utóbbiból fiús háztartások hiányt szenvednének. Hát nem szuper?

tapegallery-myfirstautobahn-mood_720x600.jpg

1522_1.png

24-sept-1-L.jpgcochecitos2.jpg

Forrás: donkey products

Szólj hozzá!

Címkék: játék praktikus kreativ jármű gyerekszoba sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr95778341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása