Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Azok a csodálatos zoknilények

2014.01.27. 11:45 tibtün

A Seedling egy új-zélandi csapat, alapfilozófiájuk, hogy minden gyerekben ott lakozik a kreativitás, csak megfelelő módon elő kell csalogatni. Ehhez az alkotást és a játékot hívták segítségül, termékeikkel a kölkök kezébe adják a szükséges alapanyagokat és eszközöket, de a többi már az ő feladtuk.

Ha a gyerek minden vágya egy zoknifigura, de épp nincs kéznél egy párjavesztett, kóbor zokni, akkor a zoknilény szett a megoldás. A doboz különböző zoknikat, fonalakat, gombokat, ollót, tűt, sőt útmutatót is tartalmaz, hogy a kölök egyedül vagy őse segítségével elkészíthesse saját figuráját. Érdemes még az oldalon körülnézni, rengeteg kreatív játék található a kínálatban!

Sock_Toy_HR4.jpg

10cysok_-_sock_toy.jpg

create-your-own-sock-toy.jpg

create-your-own-sock-toy-(1).jpg

Forrás: Good things for kids

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív játék gyerek praktikus idea textil sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr935779777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása