Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tudós leszel, mert azt mondtam!

2014.02.03. 10:15 Bohusek

Nagy szerencsémre egy mérnök sógorral és egy egyenesen a fa tövébe csapódott unokaöccsel áldott meg a sors - a másodszülöttet mi más, mint a zene érdekli -, így nem kell szégyen szemre magamnak megvenni a 4M cég Kidz Labs játékait, hanem karácsony és születésnap címszóval palástolhatom a mohó birtoklási lázat. Hozzátenném, azért a csomagolás feltépése után a sógor pulzusa tűnik mindig a legmagasabbnak, trükkösen-finoman tolva arrébb a kölköket, hogy jó, mindjárt, előbb elolvasom a leírást. Persze. 

A játékokat övező felnőtt-extázistól függetlenül azért a pulyák is nagy rajongói a sorozatnak. Azt hiszem, két típusra oszthatjuk a kísérletező kedv és tudomány iránti fogékonyság fokozására alkalmas eszközöket: vannak az azonnal beüzemelhető változatok és a türelmet igénylő, megfigyeléses technikán alapuló játékok.

Ezen felül a sorozat egy része előre csomagolt elemekből áll, inkább a mechanikai, vagy tudományos ismeretek terén nyújtva tudást, míg bizonyos játékokhoz háztartási hulladékra van szükség, rámutatva a környezettudatos életmód, a szelektív hulladékgyűjtés és az újrahasznosítás fontosságára.

Hát nem csodás? A cég honlapján az alább összeszedett darabokon túl még vagy tucat őrület látható. Érdemes szemezgetni!

Potato_clock-1000x1000.jpg

Az első robot, amire lecsaptam. Bár ennél nem volt szükség újrahasznosításra, azért így is tanulságos volt az építkezés. Már család szociológiai szempontból is.

3445g.jpg

Tudományos ismeretek elsajátítására és a szoba díszítésre alkalmas az alábbi két szett. A kisebbik keni-vágja a naprendszert, szerintem baja nem lesz belőle később.

kataskeuh_hliako_susthma_pou_fosforizei.jpg

9af3a4e2fed078e415a4b1c2fc037e4f.jpg

Ezt most karácsonykor szereztem be, tisztelettel adózva a kisebb unokaöccs "pámpa" fixáltságának. Itt már azért elkél a konyhai hulladék.

GS_recycled_bottle_light.jpg

Ami kéne, de nagyon:

958147-Zoom.jpg

4m_kidzlabs_eco_science_toys.jpg

Apa légyszi igyál már meg egy sört, hogy végre játszhassak. A cukros üdítők ugyanis nem vezetnek semmi jóra...

untitledLGE-01.bmp

És akkor emeljük a tétet!

4170_1.jpg

958144-Zoom.jpg

kidz-labs-green-science-enviro-battery.jpg

Végül szintén egy birtokunkban lévő, kissé diszkriminatív változat, immár a tudományos megfigyelések és természet iránti érdeklődés erősítésére. Na, nem mintha nem lógnának így is a kertben mindig azok a büdös kölkök.

Kidz-Labs-Ant-Hill-Making-Kit-755644-7.jpeg

Forrás: 4M 

Szólj hozzá!

Címkék: kutatás játék iskola lámpa kert öko sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr205791406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása