Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kinetikus homok, érted...

2014.02.11. 17:53 Bohusek

Lassan úgy érzem, ha a kinetikus szó nem szerepel egy játék nevében, nem is érdemes vele foglalkozni. A valóban elég furcsa életet élő, ám annál hatékonyabban takarítható homok úgy tűnik, minden pepecselő álma. Mászik magától, szétesik, mállik, olvad, miközben könnyen formázható, és ha nyugton hagyjuk, megtartja a megálmodott formát. Gyurma 2.0. Kár minden szóért, a videó magáért beszél.

A kinetikus - mozgó - homok amúgy 98%-ban az általunk is jól ismert, játszóról ügyesen behordott anyag megfelelője. A maradék 2%-ról hallgatnak a tudósok. Nem összekeverendő a futóhomokkal, amitől a jóég mentsen meg mindenkit! Sem a futópaddal, amitől szintén.

A lényeg, szerkezeti adottságának köszönhetően úgy tűnik, kevésbé idegeli ki a szülőket, mint a mezei társa. Azért én szeretném ezt tesztelni valahol, mielőtt beengedem a lakásba. Utána viszont túrnám, amíg bírja, mert tényleg jól néz ki!

kinetic-sand-9161.jpg

És ahogy ígértem...

Forrás: WABA Fun

3 komment

Címkék: design játék gyerek kreativ építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr745809088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stekelvarken 2014.02.12. 09:33:52

Ilyennel "játszottam" már :) , csak a kinézete homok, egyébként inkább egy massza. Előnye lehet lakásban, hogy nem lesz a csillár is homokos tőle, egyébként meg sem közelíti a sima homok variációs lehetőségeit.
süti beállítások módosítása