Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Asztal kicsiknek-nagyoknak

2014.03.05. 17:56 tibtün

Szeretjük azokat a bútorokat, amelyek együtt nőnek a gyerekkel. Ezek mindig ötletes megoldásokat kínálnak, és a gyerekszoba berendezését sem kell három évente lecserélni.

Ez a játszóasztal kezdetben, az alacsonyabb lábakat használva a tipegőket szolgálja ki. Az asztal alatt görgőkkel ellátott dobozoknak is van hely bőven, hogy a nélkülözhetetlen játékok kéznél legyenek, illetve ezáltal az esztétikus tárolás is kipipálva. Az asztallapon megfordítható alátétek helyezhetők el: az egyik oldal városi, a másik vidéki környezetbe repíti a kölyköket. Később a gyerek cseperedésével az asztallábak magasabbra cserélhetőek, és az asztal kis székekkel is kiegészíthető.

img14o.jpg

img15o.jpg

img95o.jpg

img71o.jpg

img69o.jpg

img57o.jpg

img74o.jpg

Forrás: Pottery Barn Kids

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek asztal szék gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr835833484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása