Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Az anti-műanyag strandjáték

2014.03.13. 09:41 Amaranta Ursula

Itt a tavasz! Nálunk már előkerültek a homokozólapátok, és megdöbbenve vettem észre, hogy az ultra masszívnak gondolt fanyelű fémlapátka a tél folyamán megadta magát az enyészetnek. Sebaj, majd ha megjön a gyed, jól rendelek helyette egy fantasztikus Zoë b strandjáték szettet az USÁ-ból.

Ez a cucc azért szuper, mert nem műanyagból, hanem kukoricából, úgynevezett bioműanyagból készül. A műanyaggal ellentétben, ami 500 év alatt szűnik meg létezni, de közben pici darabokra törve vízi állatok halálát okozza, ez 2-3 év leforgása alatt lebomlik, ha esetleg kinn felejtjük a strandon, és betemeti a homok, vagy elviszi a víz. Jól egybecsomagolható, kreatívan használható, pofás kis szett.

2012_fantastic_anti-palstic_beach_toys_web.jpg

2012_fantastic_anti_plastic_beach_toys_packaging_web.jpg

zoeb-beach-toys-august_11_web.jpg

zoe_b_beach_toys_life.jpg

Forrás: Zoë b

Szólj hozzá!

Címkék: játék nyár nyaralás játszótér kert úton öko recycle

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr785854094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása