Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ha a pénz nem számít...

2014.03.24. 12:53 szuperapu

Tudom, kedves internetező gyerekek, hogy van a gazdagságnak az a szintje amibe már belegondolni is bosszantó az élet kevésbé napos oldalán éldegélve, de lássuk be a társadalmi igazságtalanság hiányában nem termelné ki a piacgazdasság az olyan haszontalan ámde drága készségeket, mint a Suommo Luxory for Babies kollekciója.

Elsőre persze kicsit túlzásnak tűnik a több mint 3,5 milliárd forintos vételár a cég zászlóshajójának számító Dodo Bassinet Solid Gold Limited Edition bölcsőéért, de lássuk be ezek a bútorok nemes anyagból, művészi igénnyel az örökkévalóságnak készülnek. De ezeket leszámítva is, őszintén meg kell valljuk, hogy maga design és a kidolgozottság kétségkívül igényes és magasszintű szakmai hozzáértésről tanúskodik. De ha ezek az érvek sem nyitják meg a pénzcsapokat és/vagy a kevésbé gazdagok táborát gyarapítjuk, akkor is megtalálhatjuk a magunk darabját, az alacsonyabb árfekvésben, hiszen van már akár 3,5 millióért is bölcső, igaz nemesfémtartalom nélkül.

A kiegészítők terén sem kell egyébként nagyobb kompromisszumot kötniük azoknak, akiknek minden pénzt megér a csemetéjük és a sznobizmusuk dédelgetése. A huzatok 500.000-2.800.000 forintos ártartományban kaphatóak, de a borsosnak tűnő ár védelmében elmondható, hogy a selyem és az aranyfonál nemcsak szép, de garantáltan büfi- és pisiálló is.

A készlethez mind formában, mind funkcióban passzoló cumi pedig szinte bekérezkedik a szatyorba a maga 9,5 millás vételára ellenére. Mert azért valljuk be ehhez képest egy Swarowski cumi vásári bóvlinak hat. 

gold01_1.jpg

gold05.jpg

gold02.jpg

gold03.jpg

gold04.jpg

 Forrás: Suommo

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek abszurdisztán ágy gyerekszoba kiságy kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr175876585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása