Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A tavasz a Mangonál

2014.03.26. 17:16 felhasznalo

Bár itthon nem lehet kapni a Mango gyerekruha kollekcióit, azt gondolom, egy pillantásra és némi nyálcsepegtetésre érdemesek. A tavaszi kollekciót mutatjuk meg ez alkalommal, de ha eszetekbe jut, látogassatok majd el hozzájuk az év további részében is.

A tavaszra három vonallal is készültek, mi most az etnósabb-ütősebb Arizona Sunt választottuk, a maga minta- és színkavalkádjával, vidám forgatagával. Amolyan igazi, kölköknek való ruházat ez, a homokfolt sem látszik meg rajta, vagy ha igen, ki mondaná meg, hogy ez most nem a ruha része valójában.

A cuccokon bátran keverik az állatmintákat a dzsungelt idéző, burjánzó zölddel, a lányruhákon rengeteg a virág, ami még a nagyobbaknak is tetszeni fog, láthatóan kényelmes szabásvonalakkal biztosítják, hogy a kicsik ne legyenek akadályoztatva a mozgásban és a rohangászásban.

mango1_1.jpg

mango2_1.jpg

mango3_1.jpg

mango4_1.jpg

mango5_1.jpg

mango6_1.jpg

mango7.jpg

mango8.jpg

mango9.jpg

mango10.jpg

Ha egyetlen hátulütőt kellene mondanom, az a fiúruhákra vonatkozna: ha a lányoknál sikerült ennyi egyediséget és vagányságot csempészni a pólók, blúzok, nadrágok és egyebek közé, nem értem, miért ennyire egyszerű a kislegényekre szabott kollekció. Mondhatnám úgy is, hogy sablonos és unalmas.

Forrás: Mango Kids

Szólj hozzá!

Címkék: tavasz gyerek kollekció textil felsőruházat gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr275879406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása