Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Majdnem skandináv

2014.03.31. 14:41 szuperapu

Még mindig rajongok a gyerekkel együtt növő kisbútorokért. Egyrészt mert fenemód környezettudatos vagyok, másrészt úgy gondolom, hogy a gazdasági válságra tervezői oldalról ez is egy adekvát válasz, harmadrészt, de korántsem utolsó sorban a funkcionális design magasiskoláját jelentik ezek a készségek.

A szlovén Froc kisszéke ráadásul egyszerű, és egyszerűségében is szép. Mondhatnánk hogy érződik rajta a skandináv hatás, és jól belegondolva valószínűleg nem is tévedünk nagyot. Ráadásul minden állítható rajta, és szinte egy mozdulattal, de összeszerelni is olyan könnyű, mintha egy svéd nagyáruházban vettük volna. Az ára viszont már egy magasabb kategóriába esik...

chair01_1.jpgchair02_1.jpg

 

 

 

chair03.jpg

 

chair04_1.jpgchair05_1.jpgchair06_1.jpg

Forrás: Froc

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek konyha szék kamasz etetőszék kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr615887534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása