Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mindig vidám gyerekszobák

2014.04.09. 09:30 felhasznalo

Hogyan lehetne olyan a gyerekszoba, hogy lakói minden reggel vidáman ébredjenek, és aki csak belép oda, annak mosolyra görbüljön a szája? Például úgy, ha megfelelő kiegészítőkkel látjuk el.

A Zugs gyerekeknek szánt, kézzel készült szőnyegei láttán szerintem nincs ember - legyen akár kétéves, akár hetven -, akit ne feszítene szét a jókedv. Ránéz az ember, és nem tehet róla, egyszerűen vigyorognia kell - ráadásul minden szőnyeglénynek saját egyénisége van. Legyen a padlón akár Gary, a felhő, akár Frank, a szörnyeteg, az biztos, hogy ilyen hangulatot kevés szőnyeg képes teremteni még.

És nem elég, hogy ilyen vidám egy társaságot jelentenek, még minőségiek is, ráadásul etikus termelésben készültek - vagyis nem a szegény országok gyerekei dolgoztak rajta, hogy a mi gyerekeinknek ilyen lehessen a szobájában. Szerkesztőségileg imádás van, nem is bírunk választani.

zugs.jpg

zugs2.jpg

zugs3.jpg

zugs4.jpg

Forrás: Zugs

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő szőnyeg textil gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr455965954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása