Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Vége a harcnak a felső szintért!

2014.04.14. 09:10 tibtün

A legötletesebb gyerekbútorok akkor születnek, ha a tervező saját gyermekei igényeit megfigyelve alkot új dolgokat, így született meg Thomas Durner szuper emeletes ágya is.

A designer az IKEA emeletes ágyat kívánta kiváltani a későbbiekben külön-külön is használható darabokkal. Kölykei jelenleg még egy szobán osztoznak, de arra is gondolt, hogy hamarosan saját szobát követelnek, és akkor mindketten megtarthassák megszokott ágyukat.

Fontos szempont volt az is, hogy elejét vegye az ágy felső szintjéért vívott csatározásoknak. Így jött létre ez a nagyszerű, számos módon kombinálható emeletes ágy, amelynek mindkét része polcokat tartalmaz könyvek, játékok és plüssök tárolásához. Nemcsak funkcióját és kihasználhatóságát tekintve kiváló darab, hanem esztétikailag is felemelő látvány nyújt.

Durner a saját otthonában az ágyakat egymásra merőlegesen helyezte el (lásd: első kép), így az alsó szintet birtokló kislánya a felső elem által egy kis kuckót kapott, így már nem is kívánkozik az emeletre.

hoogslaper_stapelbed_kinderbed_design_vilt_multiplex_origineel_01_jpg.jpg

hoogslaper_stapelbed_kinderbed_design_vilt_multiplex_origineel_02_jpg.jpg

hoogslaper_stapelbed_kinderbed_design_vilt_multiplex_origineel_03_jpg.jpg

hoogslaper_stapelbed_kinderbed_design_vilt_multiplex_origineel_04_jpg.jpg

hoogslaper_stapelbed_kinderbed_design_vilt_multiplex_origineel_05_jpg.jpg

hoogslaper_combinations02_jpg.jpg

Forrás: Thomas Durner

5 komment

Címkék: design gyerek alvás praktikus ágy gyerekszoba emeleteságy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr236015324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rejtett kamera · http://rejtett-kamera.eu 2014.04.14. 22:39:58

Ez nagyon pofás, és házilag is kivitelezhető.
Nem utolsó sorban pedig lehet mind a két gyerek az emeleten ha akar :) De az is lehet hogy most meg az kuckóért megy majd a harc. A gyerekeken nehéz kifogni :)

györgyi 2014.04.15. 22:06:38

ezt lehet kapni itthon is?

tibtün 2014.04.16. 09:01:59

@dorinababa: A forrásra kattintva a more info&sales alatt van egy pdf, ott van az ár különböző verziókra kalkulálva, hááát nem olcsó!!!

tibtün 2014.04.16. 09:03:58

@györgyi: Itthon nem kapható...több infot a more info&sales fül alatt találsz
süti beállítások módosítása