Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Minimalista játszóház

2014.05.07. 09:23 tibtün

Ez a játszóház az internet berkein belül fellelhető kimunkált társaihoz képest igencsak befejezetlennek tűnik. De a tervezők szándéka éppen ez volt, hogy csak a ház szerkezetét készítik el, így ugyanis számos lehetőséget hordoz magában.

Egyszerűsége kiváló táptalaj lehet kreatív gyermekagyak számára, az adott játéknak megfelelően bármilyen díszlettel felruházható. Különböző textilekkel kiegészítve remekül lehet kuckósítani, ehhez használhatunk szőnyeget, színes takarókat, pihe-puha párnákat, és a képek tanúsága szerint egy kutya is igen sokat dob az összhatáson. 

A házikó nyitott, átlátható, ezért nem telepszik rá a térre, kis lakásokban is használható, nyitottságával a szülőket a játékban való aktív részvételre buzdítja.

Playforms_framehouse4x5.jpg

framehouse2.jpg

framehouse3.jpg

framehouse.jpg

framehouse_birdseye.jpg

Forrás: North Forty

1 komment

Címkék: kreatív design gyerek játszóház minimalista csecsebecse kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr876075475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SarahConnor 2014.05.08. 08:21:02

Nem tudom, ki hogy van vele, de én gyerekként óriásit röhögtem volna ezen a vacakon. Ez egy nulla. Ez csak egy váz, nem kisház, nem kuckó. Persze, textilekkel lehet kuckósítani - de akkor egyből "rátelepszik a térre", nem?
Szánalom, mikor a szülők esztétikai megfontolásoknak alárendelik a gyerek játékait. "Nem mutatna jól a szőnyegen, ezért nem kapsz!" :)
Az a szülő pedig, aki aktívan játszik a gyerekeivel, egy igazi kuckóban is fog, aki meg nem, az egy ilyen fesztiválsátorban sem fog csak azért, mert nincs fala.
süti beállítások módosítása