Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hogyan szeressük meg a bölcsőt?

2014.05.29. 09:15 tibtün

A bölcsőt ugye azért nem szeretjük, mert pillanatok alatt kinövi újszülött gyermekünk, és törhetjük a fejünket, hogyan szabaduljunk meg tőle. Ezt a dilemmát próbálta megoldani a berlini Grau Design egy több funkciót betöltő, szuper esztétikus Kidskoje névre hallgató bölcsővel.

Már az első hónapokban is több mint bölcső, ugyanis a hozzátartozó állványról könnyen lepattintható, és vihetjük magunkkal a nappaliba, a konyhába vagy a kertbe. Bátrabbak az utcára is kimerészkedhetnek vele, a lekerekített forma és a párnázott, hárompontos vállpánt könnyűvé és kényelmessé teszi a hordozást. Sőt hintának is tökéletesen alkalmas.

Ha a baba kinőtte a bölcsőt, egy kerekekkel és kormánnyal ellátott egységgel kiegészítve könnyen egy ugyancsak mobilis játéktárolót varázsolhatunk belőle. Ugye, hogy szerethető?

image-(1).jpg

image.jpg

afilii_kindermoebel_kidskoje_wiege_7-510x500.jpg

afilii_kindermoebel_kidskoje_wiege_8-510x500.jpg

afilii_kindermoebel_kidskoje_wiege_5-510x500.jpg

afilii_kindermoebel_kidskoje_9-510x500.jpg

afilii_kindermoebel_kidskoje_10-510x500.jpg

afilii_kindermoebel_kidskoje_chassis_9-510x500.jpg

Forrás: Grau Design

Szólj hozzá!

Címkék: design játék tárolás ágy bölcső hordozó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr706198244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása