Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tükröm, tükröm

2014.07.08. 08:50 tibtün

Egy tükör egy jól megválasztott kerettel minden térnek jól áll, remekül dekorál, és még a teret is növeli. Funkciója sem elhanyagolandó, a család minden tagjának hasznos darab lehet: anyukák megigazíthatják sminkjüket, apukák félrecsúszott nyakkendőjüket, a tipegők felfedezhetnek benne egy másik babát, a kisgyermekek pedig tökéletesre csiszolhatják hiszti-technikájukat.

A My Mirrors névre hallgató cég a tükröket kifejezetten gyerekszobákba tervezete: formájukat tekintve a legtöbb kerek, nélkülöznek mindenféle éles és hegyes sarkot. normál társaikhoz képest törésállóbbak. Felületüket speciális védőfóliával látták el, amely egy esetleges törés esetén megakadályozza, hogy az üvegszilánkok szanaszét szóródjanak.

A design is egyértelműen gyerekre szabott, katicabogaras, esernyős, zsiráfos vagy éppen magasságmérős tükrök között minden kölök megtalálhatja a maga kedvencét.

Untitled.10jpg.jpg

Untitled.12jpg.jpg

Untitled.11jpg.jpg

Untitled9.jpg

Untitled6.jpg

Untitled2.jpg

Untitled1.jpg

Untitled3.jpg

 

Forrás: My Mirrors

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr766463955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása