Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A 11-es rúgáshoz kérjük a játékosokat, üljenek le! Köszönjük!

2014.07.14. 10:05 Bohusek

A foci-őrület nem csak egy négy évente egy hónapig tartó jelenség. De gondolom, ez más családoknak is feltűnt. Az alábbi "lusta székek" alkotója, az Arezzo-ból származó, 37 éves olasz tervező, Emanuele Magini is így vall magáról:

"Kiskorom óta, amióta szenvedélyem a foci, egyértelmű volt, hogy hazatérve a városi parkokban, vagy épp a kertben lejátszott meccsek után, a játék utáni vágyam nem csillapodott. Anyám legnagyobb "örömére" otthon is folytattam a különböző labdák rugdosását. Ahogy egyre idősebb lettem, a foci iránti elköteleződésem passzívabb irányt vett, és a játéktér egy idő után a kanapéra és a meccsnézésre korlátozódott. Bár tény, ezen a pályán kitettem magamért. A "Lazy football" a továbbra sem szűnő játék szenvedélyemnek állít emléket, immár kifejezetten egy otthoni használatra alkalmas ülőalkalmatosság formájában."

lazyfootball1-750x426.jpg

A fém vázas székek koncepciója egyszerű: műanyag háló feszül körben a négy láb között. Így egyrészt, legalábbis, ha betalálunk, nem okozunk kárt a nagyi porcelán nippjeiben, másrészt megvan a valódi "gól-élmény". Mert hát mégiscsak rezeg a háló, meg ugye kikotorja a labdát az ellenfél kapusa, egyben egyfős csatársora a mélyről, szóval pont olyan, mintha.

Kicsit nehéz elképzelni, hogy az esetleges, ellenfelek közötti vitákon felül ne okozna a tárgy feszültséget a lakás épségéért aggódó felmenőkkel, de hát ilyen az élet, a sikerekért több fronton is meg kell küzdeni. Részemről leginkább munkahelyi stressz oldás terén vetném be, gondosan korlátozva a munkaidő alatti random használatot. Meg hát ugye óvni kell azt a drága berendezést. De nyugi-szobák, tárgyalók kiváló ülőalkalmatossága lehet a "lusta szék". Külön csodálatos lenne interjúztatás során használni: egyrészt a foci kiváló személyiség teszt, másrészt fair bértárgyalási eszköz. 200 nettó? Ha bemegy, megkapja.

lazyfootball31-750x562.jpg

football02.jpg

football04.jpg

És hogy ne dőljön annyira a pálya, megmutatjuk a kosárlabdáért rajongóknak készült változatot is. Nos...szép.

lazybasketball01.jpg

lazybasketball400.jpg

Forrás: Emanuele Magini

Szólj hozzá!

Címkék: design sport szék gyerekszoba kisbútor ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr696499085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása