Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nyomtatható adventi naptárakkal várhatjuk a karácsonyt!

2014.11.26. 09:36 tibtün

Vasárnap este meggyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún, és ezzel visszavonhatatlanul megkezdjük az ünnepi szezonra való hangolódást. Ebben az időszakban a Mikulás és a Jézuska várásán kívül, nagy kedvenc a csemeték körében az adventi naptár, minden nap izgalommal bontogatják a kincseket rejtő csomagocskákat.

Éppen ezért néhány adventi naptárt hoztam Nektek, közös bennük, hogy a kis dobozok megtöltését minden esetben megelőzi egy kis barkácsolás. 

Mr. Printables neve talán már ismerősen cseng lelkes olvasótáborunknak, ezúttal egy urbánus adventi naptárt tölthetünk le oldaláról.

christmas-street-advent-calendar.jpg

christmas-advent-calendar-street.jpg

mrp101-paper-city-description-2.jpg

Ezekbe a mini boxokba néhány falat szeretetet és kedves apróságokat rejthetünk el a kis kincsvadászoknak, a dobozokat különböző formában rendezhetjük el.

L11_01_SNUG_BOXES_(18)_q_web.jpg

SNUG_BOXES_6_Varianten_web.jpg

snug_boxes_image_web.jpg

Az Etsy-n egy diy adventi szettet találtam, melynek alapját egyszerű számozott borítékok képezik. A feladat egyszerű: a tasakok személyre szabott feldíszítése, majd megtöltése.

il_570xN.277857389.jpg

il_570xN.277857069.jpg

il_570xN.375256249_kyg2.jpg

Forrás: Mr. Printables, Snug.studio, Etsy-ecomonster

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív design gyerek ünnep karácsony hellókarácsony dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr796931827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása