Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Elefánt a gyerekszobában

2016.06.21. 09:49 tibtün

Elefánt szék és asztal Marc Venot-tól, egyszerű és letisztult vonalvezetés, naná hogy a skandinávoknak tervezve. A természetes faanyag használatával és az elefánt formával a tervező játszva beemeli a természetet a gyerekszobába.

elephant-01_900.jpg

maquette-02_900.jpg

elephant-chair-table3.jpg

elephant-m-o_900.jpg

Az ormányos barátunk füle és feje képzi a szék háttámláját és karfáját, ormánya pedig a szék harmadik lábát, stabilitást kölcsönözve ezzel a kis bútornak. A székekhez tartozó kis asztal tökéletesen befészkel az elefánt fülek közé.

A kedves design és a lekerekített forma meggyőző lehet nemcsak a gyerkőcöknek, de még az éles sarkoktól rettegő szüleiknek is!

Forrás: Marc Venot

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek asztal szék gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr318811412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása