Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ízi rájdör, gyerekem!

2016.07.12. 20:41 felhasznalo

Kicsit nagyobb gyerekkel babakocsizni elég szívás, de időnként azért szükség lehet rá. Hiába tud már járni, hosszabb távon hamar elfárad, viszont amikor elég kipihent, akár hiszti árán is megpróbál kitörni a kocsi rabságából. Vagy akár a hordozókendőből.

Na ilyen esetekben lehet hasznos, ha van nálunk egy mountain buggy unirider. Ami tulajdonképpen egy kerékből, egy kerékvédővel ellátott ülőkéből és egy tolókarból áll. Végtelenül egyszerű, ugye?

uni2.jpg

uni3.jpg

uni1.jpg

De amilyen egyszerű, olyan jól jöhet egy városnézésnél, vagy sportolásnál, ha nem tudtuk leadni valakinek arra az egy órára a gyereket. Azt is el tudom képzelni, hogy így sírás és hosszabb könyörgés nélkül megúszható a hazaindulás a játszótérről, ami azért rengeteg szülő életében neuralgikus pont. Mert hát melyik gyerek ne akarna hazavágtázni egy ilyen cuccoson?

 

Ráadásul a gyártó állítása szerint, miközben a gyerek ezen az alkalmatosságon rodeózik, fejlődik egy jókorát az egyensúlyérzéke, sőt az önbizalma is. Utóbbit azért nem látom feltétlenül bizonyítottnak, de ha ők mondják...

Forrás: mountain buggy unirider

Szólj hozzá!

Címkék: bicikli babakocsi jármű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr838883802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása