Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bevállalta az IKEA: reklámfilmet forgattak a válás utáni életről

2016.09.14. 11:49 felhasznalo

Méghozzá a gyerek szemszögéből. Akinek, ha nincs szerencséje, a szülei a válás után is rossz viszonyban maradnak, és netán őt használják egymás ellen eszközként. Ha szerencséje van, akkor a szülei a válás után barátságos viszonyt ápolnak egymással - de legalábbis nem esnek egymás torkának minden kis apróságon.

ikea2_1.jpg

A válás a gyereknek még a szerencsésebb esetekben is hatalmas törés, amit tovább nehezít az, hogy ez az életmódjára is kihatással lehet. Hiszen vagy egyes hétvégeken, vagy minden második héten máshol ébred reggel és fekszik le este. Mások a szobák, a szomszédok, a környék, a fények, a bútorok, az illatok.

Márpedig a gyereknek az állandóság nemcsak totyogós korában fontos, de később is. Tulajdonképpen, a szülőkkel és szülőházzal kapcsolatban még felnőtt korban is. Kell az érzelmi biztonságérzethez.

És ezt az igényt fogta meg zseniálisan az IKEA kisfilmje. Nem is mondunk többet, nézzétek meg.

Forrás: AdWeek

Szólj hozzá!

Címkék: reklám gyerek szülő anya apa ikea gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr411704789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása