Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Legyél LEGO-fig, ha bringázol!

2016.10.05. 09:38 felhasznalo

A stílus és a biztonság igenis járhat kéz a kézben. Erre nem is kell jobb bizonyíték, mint az a bringás bukósisak, amit 2015-ben Simon Higby és Clara Prior Knock, a DDB Stockholm és Coppenhagen munkatársai fejlesztettek ki a dán MOEF céggel közösen.

A cél az volt, hogy a gyerekeket minél inkább arra motiválják, használjanak biztonságuk érdekében bukósisakot, ha kerékpárra pattannak. És mivel gyerekekről van szó, ehhez a LEGO és Playmobil figurák klasszikus hajzatát hívták segítségnek.

lego.jpg

A koncepció remek lett, szerintem nemcsak a gyerekek imádnák, de a felnőttek közül is simán sokan feltennék a fejükre ezt a Justin Bieber 2007-es frizurastílusára hajazó bukót. Hogy a LEGO és a Playmobil még nem harapott rá az ötletre, azt nem is értem... Remélem, csak idő kérdése.

Forrás: Metro

Szólj hozzá!

Címkék: design biztonság kiegészítő lego bicikli úton jármű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr3511766987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása