Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Az apa, aki tényleg hercegnőként kezeli a lányát

2016.10.10. 09:34 felhasznalo

Méghozzá a kislány kedvenc hercegnőiként - és bár nem vagyunk Disney-hercegnő pártiak, de ezúttal kivételt teszünk. Mert jár ez a kivételezés. Úgyhogy: bemutatjuk Nephi Garciát, azaz The Designer Daddy-t, a háromgyerekes divattervező apukát, aki a californiai Orange-ban él családjával. Igazi mese a története, ahol az egyszervolt apuka nem akart mást, csak örömet okozni a gyerekeinek.

És hogy a gyerekek arcára mosolyt csaljon, elkezdett különféle jelmezeket gyártani nekik. A kislányának a kedvenc hercegnői csodaszép ruháit varázsolta össze, kisfiának pedig a fiúsabb mesehősök gúnyája jutott. A legkisebb csemete egyelőre baba, szóval ő még kimarad a buliból, de van egy olyan érzésem, hogy nem sokáig. Mutatunk néhányat a gyerekeknek készült műveiből.

designer1.png

designer4.png

designer6.png

designer7.png

designer8.png

Alapból is fantasztikusak, de ezt nézzétek, ilyen csodákra is képes némelyik!

 

Na persze, mivel minden felnőtt nő egyszer hercegnőnek, de minimum királylánynak készült, hamar jött az igény a felnőtt méretű jelmezekre is. És lőn, mostantól bárki valóra válthatja gyerekkori álmait, ha vásárol Nephi webshopjában. Jó, nem olcsó, de egy hercegnőnek semmi sem drága, és a jelmezek minőségi anyagok felhasználásával készülnek.

designer10.png

Persze, a legjobb cégér az, ha az ember maga is használja a termékeit, így a Garcia családnak ilyen képek is vannak otthon a fotóalbumban.

designer9.png

Forrás: Little Bright Dress

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek apa ruha textil jelmez felsőruházat gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr9411779131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása