Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nem ciki a szemüveg

2016.10.18. 10:23 felhasznalo

Van az úgy, hogy szükség van rá, hogy egy gyerek teljes életet élhessen. És van az úgy is, hogy védelmet ad, amikor ötvenezer sugárral süt le a nap a gyerekeinkre. Előbbi esetben előfordul, hogy a gyerek céltáblává válik a bölcsiben-óvodában, utóbbiban pedig gyakori,  hogy a gyerek hevesen ellenkezik, mert utálja, ha a fején van valami.

A kanadai Sons + Daughters kínálatában található szemüvegekkel és napszemüvegekkel talán mindkét eset kiküszöbölhető. A szemüvegeik egyszerűek, de kifejezetten csinoska darabok, biztosan találni olyat köztük, ami remekül fog állni a gyereknek. És már hogy lenne egy Harry Potter-szemüveg cikiznivaló?

sd1.jpg

sd6.jpg

A napszemüvegeik pedig annyira menők, hogy egy csomó olyan van köztük, amiket én is szívesen felvennék.

sd7.jpg

sd5.jpg

sd4.jpg

sd3.jpg

sd2.jpg

Minden darab közös jellemzője, hogy különösen strapabíró anyagokból készítették, így kiállja egy átlagos gyerek átlagos napjának minden buktatóját és megpróbáltatását. Ami nem utolsó szempont, hiszen biztosan ki kell állnia egy ilyen keretnek némi megpróbáltatást.

Akinek kisebb a gyereke, az rendelheti a kereteket szilikonos pánttal is, így sokkal stabilabban fennmarad, míg a kicsi megtanulja, hogyan vigyázzon jobban rá. 

Forrás: Sons + Daughters

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek egészség szemüveg csecsebecse gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr311806951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása