Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Zsírkréta felnőtteknek

2016.11.08. 10:19 felhasznalo

Mostanában állati népszerűek a felnőtteknek szánt színezőkönyvek és füzetek. És ha már ezekből lassan Dunát lehet rekeszteni, felmerül a teljes mértékben jogos kérdés: ha vannak ilyen színezők, akkor miért nincsenek felnőtteknek szánt színes ceruzák vagy zsírkréták?

Ryan Hunter, vagy ahogy a redditen ismerhető, yanray maga is jegyez egy színezőkönyvet, Színezés felnőtteknek címmel - döbbenet, ugye? De mostantól neki köszönhetően vannak kifejezetten felnőtteknek szánt színekben pompázó zsírkréták is. Jó, nem igaziból, csak mutiba, mert a koncepciót egy versenyre készítette, de akkor is.

zsirkreta_1.jpg

Hát ki tudná elfelejteni a bíróság által bekért vizeletminta sárga ragyogását, vagy a bulimia élénkzöldjét! Kit ne érintene meg a terhességi tesztek hideg kékje? Vagy az egyenetlenül felvitt barnítókrém foltok narancsos melegsége?

Neked melyik lenne a kedvenced?

Forrás: Reddit

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő művészet papír abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr9511938601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása