Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Betlehemes szett hipszter szülőknek

2016.11.22. 19:59 felhasznalo

Hogy mennyire rohan az idő, azt azóta érzem igazán, mióta gyerekem van - pikkpakk eltelnek az évek, és a pár éve még épphogy a suliból kikerült hipszterek közül is sokan immár a szülők táborába tartoznak. Mondjuk a következő betlehemet gyerek nélkül is simán érdemes beszerezni, de mint tudjuk, gyerekkel válik igazán fontos ünnepé a karácsony!

Íme a hipszter betlehem!

hipszter1.jpg

Megvan itt minden, ami kell: kisdeddel szelfiző Mária és József, előbbi kezében egy jó Starbucksos caffé latte, arcán egy enyhe kacsacsőr - és íme, most már azt is tudhatjuk, hogy nézhetett ki az első karácsonyi családi kép.

hipszter2.jpg

De van itt még Segway-en látogatóba érkező háromkirályok, az Amazonról rendelt arannyal, tömjénnel és mirhával - bár ki tudja, lehet, hogy mégiscsak más van a csomagokban is. Valószínűleg nekik nem is az üstökös mutatta az utat, csak bepötyögték a végcélt a Google Maps-be.

hipszter3.jpg

A jászol mellett organikus tehén eszeget, és ott egy birka is, reméljük, legalább organikus gyapjúból készült melegítőben - bár hogy a saját bundájából készült-e, arról nem tudunk. Az ifjú pásztor talán épp az Instára tolja fel a kis Jézus érkezéséről készült képet iziben, mert akkor pörög a legjobban, ha friss a kép, miközben a kedvenc bandáját hallgatja.

hipszter5.jpg

A birka gyapjúpulcsija mellett természetesen a tehénke is csak a legjobbat érdemli, így gluténmentes gabonától adja a finom, remélhetően laktózmentes tejet.

hipszter4.jpg

A fenti betlehem Casey Wright ötletéből született, aki barátaival pár sör elfogyasztása után azon gondolkodott, vajon hogyan szólnának a különféle vallások eszméi, ha mai nyelven íródnának. Innen már csak egy lépés - vagy egy újabb sör - volt elképzelni a keresztény hitvilág egyik legfontosabb jelenetét a mai korba átültetve. Wright betleheme 129.99 amerikai dollárért rendelhető meg, és persze, az ötletgazda már kapott hideget-meleget. Vannak, akik odavannak az ötletért, az újszerű köntösért és a megvalósításért, mások pedig gyalázatosnak tartják az egészet, és remélik, hogy Wright a pokol tüzén ég majd szép ropogósra.

Te mit gondolsz? Love or hate?

Forrás: Modern Nativity

 

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek szülő anya apa karácsony baba abszurdisztán hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr6611990212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása