Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Horrorba oltott cukiság

2016.11.25. 21:19 felhasznalo

Nektek hány plüssállatotok van otthon? Ötven? Száz? Kétszáz? Nálunk is. Van, amelyik cuki, van, amelyik gagyi, attól függően, kitől kapta a gyerek. Volt egy plüss Teletubbie is, de amikor egyszer meló miatt már harmadik napja voltam ébren, azt hallucináltam, hogy sátánian kacag. Annyira horror volt, hogy tényleg rettegtem, úgyhogy miután kialudtam magam, viharos gyorsasággal megszabadultunk tőle.

Nem tudom, hogy a Feisty Pest plüssállatkái is hasonló sorsa jutnának-e nálunk, de gyanítom, hogy kellő alváshiánnyal jó eséllyel indulnának. Mondjuk, ezek a plüssök hangot nem adnak ki, cserébe viszont, ha hátulról kicsit megszorongatjuk őket, rögtön kimutatják a foguk fehérjét. Szó szerint.

feisty1.jpg

feisty2.gif

feisty3.gif

feisty4.jpg

feisty5.jpg

feisty6.gif

 

Mondjuk, nekem ez sokkal kevésbé tűnik ijesztőnek, mint anno a kacagó Teletubbie, de azért pici gyereknek a kezébe nem ajánljuk. Nagyobb gyereknek gegként viszont király, meg persze minden gyereklelkű felnőttnek is.

Forrás: Feisty Pest

Szólj hozzá!

Címkék: játék kollekció abszurdisztán textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr1711997194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása