Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A legjobb Harry Potteres karácsonyfa evör!

2016.11.28. 17:40 felhasznalo

Tudom, hogy egyesek szerint ciki, de én még mindig oda vagyok a Harry Potter-sorozatért, könyvben, filmen egyaránt. Imádnám, ha tényleg lenne mágia a világban - bár nyilván én csak egy mugli lennék, amekkora mákom van úgy általában. De ha az lennék, ha nem, ha ciki, ha nem, ezt a karácsonyfát akkor is mindenkinek látnia kell!

15110937_10207952835524111_4433021713544046330_o.jpg

Az Egyesült Királyságban élő Kathryn Burnett nálam ezerszer nagyobb rajongó lehet, mert olyan, de olyan Harry Potter-témájú karácsonyfát rittyentett magának az idei szezonra, hogy konkrétan leesett az állam. A neten futótűzként terjedő képek alapján a 29 éves Kathryn rengeteg melót és kreativitást ölt a projektbe, elképesztő eredményt produkálva.

A múlt héten a Facebookra publikált albumhoz Kathryn csak annyit írt: " A boldogságot még a legsötétebb időkben is meg lehet találni, ha csak egy emlékszik arra, hogy meggyújtsa a "Karácsonyi Fényeket." A fa dekorációjának készítéséről Kathryn annyit mondott, hogy rengeteg Harry Potter-témájú csecsebecséje volt, és egy nap az jutott eszébe, hogy szégyen ezeket egy doboz mélyén tartania a szekrényben. Inkább fel kellene kerülniük egy tematikus karácsonyfára.

És tényleg rengeteg minden került fel a fára - meg alá is. Teszlek-süveg csúcsdísz, Harry kerek szemüvege és a sikeres felvételijéről szóló értesítő levél, rögtön patrónusa, a szarvas mellett, rengeteg címer, seprűk, a halál ereklyéinek szimbóluma magában és Piton Lily iránt érzett szerelmének kinyilvánításával együtt, Hermione időnyerője, a Roxfort Expressz, a Trimágus Tusa kupája, aranycikesz, az utált Umbridge, Tekergők Térképe és még néhány horcrux is. A fa mellett pedig további kiegészítők láthatók: egy Tűzvillám, Hedvig a kalitkájában, utazóláda, Bogoly Berti féle mindenízű drazsé, és még sorolhatnám napestig.

De csináljuk inkább azt, hogy amit kihagytam, azt kommenteljétek be. Szép hosszú lista lesz! Még több képet találtok az alábbi linkre kattintva!

Forrás: Facebook - Kathryn Burnett

Szólj hozzá!

Címkék: design ünnep karácsony hellókarácsony dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr4312006702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása