Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ébresztő!

2016.07.08. 09:17 tibtün

Nálunk nagy változás lesz ősszel, a gyerek iskolába megy. Ahová bizony időben be kell érni, a korai kelés és készülődés egész biztos nagy kihívás lesz mindenki számára. A helyzet komolyságát és fontosságát aláhúzandó érdemes lenne beszerezni egy ébresztőórát.…

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek alvás iskola dekor

Jaj, lenyelte a gyereket egy bálna!

2016.07.07. 09:11 tibtün

A Baby Bites cápa- vagy bálnaformájú hálózsák ideális kiegészítő alváshoz, levegőztetéshez és hosszú babakocsis sétákhoz is. Később, ha már kinőtte a baba, használhatjuk játéktárolónak is, de csak úgy önmagában földön hasalós tevékenységek szuper kelléke lehet.

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek alvás tárolás gyerekszoba hálóruha

Fogzani csak Csillagok háborúja kiegészítőkkel érdemes!

2016.07.06. 09:26 Bohusek

A rajongást nem lehet időben elkezdeni. Illetve ezek szerint mégis. Menő rágókák fából - bizonyára szálka mentes kivitelben -, eszelősen jó dizájnnal. Kell!

Szólj hozzá!

Címkék: design baba

Egy anyuka, aki menővé tette a hallássérült gyerekek hétköznapjait!

2016.07.04. 09:05 Bohusek

Bár szerintem a siketség már önmagában sem tartalmaz semmi takargatnivalót, egy kisgyerek esetében, aki nem akar különbözni a társaitól, minden ötlet jól jön, ami a kényelmet és magabiztosságot szolgálja. A CI (cochleáris implantáció) jelerősítője, mely a…

Szólj hozzá!

Címkék: design egészség

süti beállítások módosítása