Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játékappok helyett

2017.01.16. 10:22 felhasznalo

Nem vitás, hogy a mai gyerekek, vagyis a digitális nemzedék egy csomó olyan dolgot nem ismer, amivel a szüleik játszottak, vagy szimplán csak kitöltötték a rendelkezésükre álló szabadidőt. Talán kicsit túlzás, de ez a nemzedék keni-vágja, mi az USB kábel, viszont nem biztos, hogy tudja, mire való az ugrókötél. A számítógép használatába belenőnek, de ritkán építőkockáznak.

Antje Hedde, Sabine Kuckuck, Katja Unterkoffler és a Korefe csapata ezért tervezte meg az Offline Games kollekciót, amiben az elfeledett - vagy talán nem is annyira, csak háttérbe szorult - játékok és elfoglaltságot kaptak új köntöst, hogy újra használatba vegyék a gyerekek képzelőerejét.

offline1.jpg

offline3.jpg

offline2.jpg

offline4.jpg

offline5.jpg

offline6.jpg

offline7.jpg

offline8.jpg

offline9.jpg

offline10.jpg

offline11.jpg

offline12.jpg

Appok helyett például lehet ugrókötelezni, építőkockázni vagy akár kötni is. Persze, van ebben egy jó adag geg is - például az, hogy mindhez készült használati utasítás is és mindegyik játékot applikációkra hajazó névvel látták el -, de azért alig várom azt a pillanatot, mikor az appokban, online világban ösztönösen mozgó gyerekeink közül páran elkezdik felfedezni, hogy az offline világ is tartogat érdekességeket. Na, igen, ebben a szülőknek is van feladatuk és szerepük...

Forrás: Behance

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr212126957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása