Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Anya-gyerek kapcsolat fémbe formázva

2017.02.06. 15:53 felhasznalo

Anya és gyereke ideális esetben úgy vannak egymással, mint borsó meg a héja. Legalábbis a kamaszkor küszöbéig, de ez most mellékes is. Erről a szimbiotikus, szoros, feltétel nélküli kapcsolatról már számtalanszor megemlékeztek: versek, mesék, irodalmi művek, festmények, darabok és filmek is feldolgozzák. Van olyan anya, aki a bőrén hordja gyermekei iránt érzett szeretetét, de akinek ez nem szimpatikus, az ékszerként is viselheti.

Erre remek példa a Lennebelle Petites ékszerkollekciója, akik nem egyértelmű, azonnal felismerhető szimbólumokkal ragadták meg a köteléket, hanem finoman közvetített, már-már titkos kis üzenetekkel, amiket aztán felnőtt és gyerek méretben kivitelezett karkötőkben és nyakláncokban öltöttek formát.

lennebelle1.jpg

lennebelle2.jpg

lennebelle3.jpg

lennebelle4.jpg

 

Forrás: Lennebelle Petites

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő anya lány csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr4811806793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása