Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Sokoldalú, szimpla, szép

2017.05.05. 10:06 felhasznalo

A kiságyválasztás neuralgikus pontja a baba érkezésére való készülődésnek. Tök érthető, hiszen ez lesz az egyik meghatározó eleme a gyerekszobának évekig. Más kérdés, hogy vajon mennyire fogja használni a leendő tulajdonosa - nálunk például nem lehetett azt mondani,  hogy agyonhasználta.

A belga Childhome termékpalettáján viszont találtam egy olyan kiságyat, amit talán valóban ki lehet használni. A bükkből készült Childwood bútor designja igazán remek - pedig kiságy téren nem gondolnám, hogy annyi mindent lehetne már alakítani, ami formát ki lehet találni, már tutira megcsinálták. Vagy tévedek és nem.

childwood3.jpg

Na mindegy, a lényeg, hogy ennek a kiságynak igazán remek a formája a maga szimpla egyszerűségével. Három színben gyártják: natúr, fehér és szürke, így akár fiú, akár lány fogja belakni, biztosan jól fog mutatni a babaszobában. Funkcióiban pedig igazán sokoldalú: kiságy, alatta egy elég tágas tárolóhellyel, ahol elférnek a pelenkák, a már kinőtt vagy még nem belenőtt babaruhák vagy az első játékok. Mivel görgős az ágy, így bármikor könnyen elmozdítható. Az ágyrács kilencféle magasságba állítható.

És ami a legjobb, az egyik oldalrács mozgatható, így odahúzható a szülői ágy mellé, és babaöbölként is használható. Na, ha valami sokoldalú, akkor ez a kiságy tényleg az.

Forrás: Childhome

Szólj hozzá!

Címkék: design alvás baba gyerekszoba kiságy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr5012660713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása