Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tévét a gyerekszobába!

2017.06.26. 10:19 felhasznalo

Nem, nem őrültem meg, ilyen tévét bármikor betennék a gyerekszobába. Tényleg. Mert hogy ezen nem az aktuális és kiborítóan színvonaltalan gyerekcsatorna fut, azt garantálom.

upwarsawtv01.jpg

Merthogy ez a tévé valójában csak egy csinos, fából készült doboz, amiben olyan műsor megy, amilyet a gyerek beleképzel és eljátszik benne.

upwarsawtv02.jpg

Mehet benne mexikói szappanopera a babák főszereplésével. Autós üldözés matchboxokkal. Vagy akár természetfilm a kedvenc műanyag állatokkal. Az biztos, hogy nem kell hozzá kábeltévé-előfizetés, sem áram, sem veszekedés, hogy édesfiamkapcsoldmárki!

Forrás: Up Warsaw

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gép gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr911807003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása