Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fali installáció és játék is egyben

2017.07.03. 10:56 felhasznalo

James Paulius projektje a Sky Villages, ami a SPARK Brooklyn Gyerekmúzeum egyik interaktív installációja. Leírom ezt magyarul is: a lényeg, hogy egy olyan művészeti termék, ami egyben lehetőséget ad arra, hogy a gyerekek a maguk szája íze szerint alakítsák.

skyvillages01.jpg

skyvillages02.jpg

skyvillages04.jpg

Szerintem egy gyerekszobában is remekül mutatna, hiszen ha nagyon szigorúan veszem, akkor ez valójában egy építőjáték, aminek az alapja a falhoz van rögzítve. Mindez természetes anyagokból, nagyon egyszerű és mégis otthonos designnal megvalósítva.

skyvillages03.jpg

skyvillages05.jpg

skyvillages06.jpg

Az installációhoz használt építőelemek egyébként New York lebontásra ítélt víztornyaiból menekített faanyagból készültek. Még egy plusz pont nálam.

Forrás: James Paulius

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek művészet gyerekszoba csecsebecse építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr3112660865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása