Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A bolti bébiételnek ütött az órája

2008.02.16. 19:55 felhasznalo

A szilárd táplálék bevezetése újabb kihívást jelent a család életében. A család kisebbségben lévő része nem ehet fűszereset, csípőset, és bizony az elején max a répára, krumplira, almára terjed a menüsora. Míg a felnőttek szívesen ennék azt, amit addig is. De kétfélét főzni egyáltalán nem egyszerű, sőt. Sokszor egyfélét főzni is durva.

Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy az egyszerre belapátolásra kerülő adagot eltalálni szinte lehetetlen. Ám ha az embernek lapul otthon, a konyhapulton egy ilyen praktikus kis masinériája, akkor máris egyszerűbb a helyzet. Csak beledobja az aktuális menüsor hozzátevőit, mint a zöldség, víz, netán nagyobb gyerek esetében a só, a gép pedig szépen megfőzi, majd le is turmixolja automatice. Anyunak már csak annyi a dolga, hogy a kész pürét babuska üres tányérjába, majd tátogó szájába lapátolja.

A maradékot csak fagyasszuk le, aztán ha ismét éhségtől kopog kölkünk szeme, csak tegyük bele ismét ebbe az okos kis gépbe, az szépen felolvasztja és felmelegíti. Az üveges bébikaja monnyon le!

Forrás: JohnLewis.com

5 komment

Címkék: konyha anya gép praktikus baba étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr13341074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.02.17. 21:28:45

1. Ügyes, hűdejó, ide vele.
2. Használnám vagy kétszer.
3. Aztán fogná a port.
4. Végül a konyhaszekrény mélyére súvasztanám.
5. Egyébként meg van párológépem és botmixerem.
6. Inkább igénykeltő, mint hiánypótló, úgy vélem.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.02.19. 21:24:41

Hm, igen, fennáll a veszélye, hogy csak porfogó lesz belőle. De pl. nekem nincs párológépem, és utáltam, hogy egy szem répákat meg krumplikat kellett a tűzhelyen főznöm. Inkább megvettem sokszor a boltit, kevesebb volt vele a gond. Főleg egy olyan gyerek mellett, akinek 3 ember figyelme sem lett volna elég. Szóval, nekem jól jött volna, biztos, hogy többször használtam volna két alkalomnál. Mondjuk, háromszor-négyszer.:) Minima.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.02.20. 13:44:17

Oszt abbahagyod és a többiekéből szedsz ki neki, mint minden normális ember....:)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.02.20. 22:57:45

Á, ahhoz túl aggódós vagyok.:) Sokáig tartott, mire a gyerek azt ette, amit mi.

Meg aztán lángoson és sörön nem lehet tartani egy hat hónapost, nemde?

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.02.21. 14:51:17

Elsőt nem, sokadikat igen. Azok már nagy túlélők...:)))))))
süti beállítások módosítása