Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Helytakarékos üvegszárítás

2008.03.04. 20:49 felhasznalo

A konyhapulton minden négyzetcentiméter szabad terület kincs. Ezért a konyhában érdemes minden okosságot bevetni arra, hogy a rengeteg eszköz tárolását megoldva maradjon még hely egyéb dolgokra, úgy is mint ebédfőzés, előkészítés, stb. Ha gyerekünk van, és gyerekünk cumisüveget használ, akkor számolnunk kell azzal, hogy az üvegeket - mert ilyenkor több is van belőle, ugye – naponta minimum egyszer, de inkább többször el kell mosni, szárítani. Ami nemcsak sok munkával, de nagy helyigénnyel is jár.

A Skip Hop Splash elnevezésű üvegszárítója viszont ügyes helykihasználással, ötletes megoldással siet a mamák segítségére. És középen még egy üvegmosókefét is rejt magában.

Forrás: Skip Hop

Szólj hozzá!

Címkék: design konyha praktikus baba tárolás étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr86365279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása