Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kis- és nagyfiúknak

2008.03.05. 14:38 felhasznalo

Ez most egy olyan poszt lesz, amire a legtöbb apuka szerintem megbízható mennyiségű elő-emésztőnedvet fog termelni. Mert ugye, van az úgy, hogy veszünk valamit a gyereknek, aztán apa leül és csak játszik, játszik, játszik. Például a villanyvasút tipikus esetében. Vagy egy jobbfajta legókészlet esetén.

A hajtás után egy pedálos autó látható. De nem akármilyen.

Ezt a szépséget az Audi gyár tervezte. Potom 9700 euró az ára, de cserébe ezért nem azt a minőséget kapjuk, mint a ’70-80-as évek lábbal hajtható Moszkvicsjainál. Ebben a járgányban fából van műszerfal, van rajta kilométeróra, bőrrel bevont kormány, csak a zenegép hiányzik.

Forrás: Audi

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek úton jármű csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr92366019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása