Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Még egy pár mobil

2008.04.25. 16:14 felhasznalo

Találtam egy mobilgyártó céget, és ha már volt ma egy mobilos poszt, gondoltam nem árthat még egy.

Szóval, a Flensted ugyan nemcsak gyerekeknek szóló mobilokat gyárt, de mivel a blog témája a gyerekek és az őket körülvevő környezet, most csak a nekik szóló forgókra koncentrálunk.

Mert azért manapság ritkán látni olyan babaszobát, amiből hiányozna az ágy fölé lógó forgó. A babák általában imádják, mert színes, mozog, esetleg még némi dallamot is elprüntyög, bár ez utóbbinak erős hátránya, hogy kb. percenként kell újra és újra felhúzni.

A kedvenceim a honlap kínálatából a képeken látható repülős és pillangós mobil. De gyártanak még lányoknak való cicásat, fiúknak pedig ízlés szerint autósat vagy hajósat is vehetünk.

Forrás: Flensted

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő baba ágy gyerekszoba kiságy dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr46441752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása