Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szőnyegek kisfiúknak

2008.04.25. 20:18 felhasznalo

 
A Chandra kínálatában szerepel néhány új-zélandi gyapjúból készült szőnyeg, amelyek tökéletesek a kislegények szobájába.
Vonatos, autós, halacskás, léggömbös változatok közül válogathatnak a szülők, de akárhogy is döntsenek, egy biztos. Ezekkel a kézzel csomózott, modern stílusú darabokkal mindenki csak jól járhat.






 
Forrás: Chandra

3 komment

Címkék: gyerek baba szőnyeg gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr76441883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tóthné Patkó Zsuzsanna 2008.07.21. 14:30:06

Érdeklődnék, hogy hazánkban ezek kaphatóak-e és ha igen hol? Köszi: Tóthné zsuzsa

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.07.21. 14:34:01

Natúrban errel nincs infó a honlapon, írtam nekik, kérdés, hogy válaszolnak-e és ha igen, mikor.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.07.22. 22:13:21

Na, kaptam választ! Azt írták, hogy Európában ugyan nem kaphatók a termékeik, de FedEx-szel tudnak teljesíteni rendelést. Viszont azt gyanítom, így elég borsos lenne a szőnyeg ára, mert a posta alapból sem olcsó, de arra még a vám is rájönne...
süti beállítások módosítása