Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ételhordó babáknak

2008.05.13. 08:12 felhasznalo

 
Ha már szilárdat eszik a kicsi, és netán úton vagyunk, kissé nehezebb a dolgunk. Nem lehet úgy előkapni a kaját, mint a cicit, ráadásul gond a melegítés, a megfelelő eszközök hiánya is sokszor. A Beaba ebéddoboza azonban kifejezetten a szilárd ételt fogyasztó babáknak készült. Két emeletes, az alsó tányér csúszásgátlós, a felső két fakkból áll. A tető nemcsak hermetikusan zár, de egyúttal biztonsan rögzíti a babakezekre formált, ergonomikus villát és kanalat is. Az ebédhordó ráadásul forró víz segítségével melegen is tartja az ételt, míg szükség nem lesz rá.

 


































Forrás: Beaba

Szólj hozzá!

Címkék: anya apa praktikus baba úton étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr46465837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása