Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kokokaka

2008.05.13. 10:15 felhasznalo

Na, ne tessék semmi rosszra gondolni, a fenti név egy német textilgyártó céget takar, akik kifejezetten babáknak való kiegészítőkkel foglalkoznak. Ki mondta például, hogy egy előke csakis egy kényszerzubbonyra hasonlíthat, vagy feltétlenül kerek formájúnak kell lennie? Mennyivel mókásabb, ha a gyerek nyakába egy nyolccsápú polip vagy egy totyogó pingvin formájú védőfelszerelés kerül! Vagy ha nem macimintás a játszószőnyeg, hanem egy maci maga. Ha a büfi egy rókás rongyra mehet. Letisztult, egyszerű formák, minimál színhasználat, ha valaki nem kedvelné a sok-sok pasztelt.

Forrás: Kokokaka

Szólj hozzá!

Címkék: design játék kiegészítő baba szőnyeg étkezés textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr61465838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása