Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Dupla WAMP karácsony előtt!

2008.12.12. 16:07 felhasznalo

Még egy gyors poszt: Vasárnap, december 14-én ismét WAMP a Gödörben! Aki egyedi ajándékokkal szeretné meglepni szeretteit, főleg kisebb vagy nagyobb gyermekeit, feltétlen nézzen ki 10-18 óra között!

Ott lesz Panyi Zsuzsi, Figurka, Werka, Pucc, és még sokan mások, akiknek érdemes nemcsak nyálcsöpögtetve bámulni a portékáját.

Ha pedig erről a hétvégéről lecsúsznátok, december 21-én, az utolsó pillanatban még mindig pótolhatjátok az év utolsó wasárnapi művészeti vásárának meglátogatását.

Zárójel: a Városháza téren, a Deák tér mellett pedig még tart a Kortárs Karácsony 2008 művészeti vásár, érdemes oda is elnézni! Zárójel bezárva.

Forrás: Wamp

Szólj hozzá!

Címkék: vásár üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr92819003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása