Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hinták kintre-bentre

2009.02.02. 12:13 felhasznalo

A Klove & Ko cég mögött egy négygyermekes anyuka, Malene Klove áll. Szerinte (is) szüksége van a gyerekeknek arra, hogy környezetük inspiráló, ingerekkel teli legyen, ettől lesznek kiegyensúlyozottak, boldog és nyitott csemeték. Szem előtt tartandó az is, hogy a gyerekek igénylik egymás és a felnőttek társaságát is, így játékaik helyszíne jó, ha alkalmas a szociális érintkezésre, fejlődésre is.

Malene bútorsorozata ehhez teremti meg a keretet, a dán hagyományokat követve, mégis modern vonalakkal, úgy, hogy az nemcsak a gyerekek szívét ejti rabul, hanem a felnőttekét is.

A kínálatban megtalálható két hinta is – az egyik egy hajóhinta -, melyeket akár a szobában, akár a kertben is birtokba vehetnek a kölkök. Ezek is igencsak egyszerű vonalakkal, ám nemes alapanyagokból készültek, ráadásul, ha ajándékba adnánk, névre szólóan is elkészítik.

 
 
Forrás: Klove & Ko

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek baba kert hinta gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr38914001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása