Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kényelem és biztonság

2009.02.17. 10:12 felhasznalo

Formájában hasonlít egy tulipánra, segítségével pedig külön, de mégis karnyújtásnyira alhatunk a csemeténktől. Mi az?

A Bloom bölcső.

Azon felül, hogy magad mellett tudhatod a gyereket egész éjjel, anélkül, hogy attól kéne tartanod, agyonnyomod egy hirtelen fordulással, még egy csomó mindent tud. Például beépített légzésfigyelője van, portaszító, tűzálló, nem mérgező anyagból készült. Úgy alakították ki, hogy a lehető legkisebbre csökkentsék a bölcsőhalál kockázatát.

A virágra emlékeztető testet speciális műanyaghab képezi, így nemcsak pihekönnyű, de tisztítani is egyszerű. Előállítása csak kis költséggel és alacsony energiafelhasználással jár. Rendelkezik egy beépített, mozgásérzékelőhöz kapcsolt fényforrással is, amely képes olyan ütemben pulzálni is, ami a kicsit egyenletes légzésre készteti. A fényforrás nem zavaró, ám ahhoz bőséggel elég, hogy a mama bármikor biztonsággal meggyőződhessen arról, hogy a baba jól van.

Attól függően, hogyan állítjuk fel az állványt, ringathatjuk benne a picit, de akár teljesen a szülői ágy mellé is tolható. Ha pedig pár hónappal később alváshoz már kicsinek bizonyulna, egyszerűen átalakítható pihenő vagy etetőszékké.

A tervek Natalie Keville fantáziáját dicsérik.

Forrás: Coroflot

Szólj hozzá!

Címkék: design biztonság szülő anya alvás praktikus baba szék idea ágy bölcső etetőszék kiságy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr11948111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása