Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egy cég a reményért

2009.04.08. 10:19 zaphodbb

Egy ritka, ám igen helyeslendő jelenségbe futottam: a RICE nevű dán cég, amellett, hogy szép cuccokat gyárt, még támogatja is a rászorulókat. Thaiföldön gyártatja le a termékeit, ami eddig nem újdonság, de a RICE meg is fizeti őket érte rendesen. Ezzel ki is érdemelte a SA8000 tanusítványt a Social Accountibility Internationaltől, ami röviden egy olyan szervezet, ami a munkavállalók jogaiért harcol.

És mit is gyártanak pontosan? Mindent! Étkészleteket, párnákat, játékokat, kosarakat, konyhai kiegészítőket, hajbavalókat, táskákat, kincsesládákat: amit el tudunk csak képzelni dekorációs és háztartás témában, minden van. És ez a minden is csupa szín és vidám minta. Ezt az egészet tetézik meg még azzal is, hogy támogatják a fejlődő országokban élő családokat, ha egy ilyen, alant látható pohárszettet veszünk meg, akkor az ár bizonyos százalékát egy afrikai család kapja. Szép tőlük.

De most már a rizsa helyett mutatunk néhány szépséges gyerekcuccot is, végtére is ez egy gyerekszoba blog. Jöjjenek a képek, a teljesség igénye nélkül, csak pár gyönyörűséget emeltünk ki. Szerkesztőségi kedvenc az orrszarvú, a virágos nádkosár, és a kistáska, és a...

Forrás: RICE

1 komment

Címkék: design játék kép kiegészítő gyerek konyha lány baba fiú étkezés textil gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr111051838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.04.08. 19:22:54

Ezek nagyon szépek!!! Legalább annyira bájosak, mint az új Figurkák (amikbe szintén beleszerettem :-D Én a virágos anyagúak mellett voksolok!): színesek, kedvesek, vidámak! És mindemellett nagyon klassz ahol és ahogyan készülnek!
süti beállítások módosítása