Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ha nem indul repülő, hajtogass magadnak!

2009.05.05. 10:46 felhasznalo

Bocsánat a Kispálos addikciómért, tudjátok be boldogult kamaszkoromnak, nem tehetek róla, de ez ugrott be elsőre a következő cuccról. Ráadásul igazából nem is hajtogatásról van szó, mert ember legyen a talpán, aki ezeket az előre kivágott elemeket még hajtogatni bírja.

Igazából ez egy puzzle, igazi fickós darab, minden apuka álma. A kisfiúk meg majd felnőttkorukban vetetnek ilyet feleségükkel a gyereknek felszólalással. Szóval adott itt minden, amitől egy hímneműben megindulnak a hormonok: kisrepülő, nagyrepülő, helikopter és ráadásnak egy egész anyahajó.

Mindez pedig még a férfiakkal veleszületett barkácsösztönt is kiváltja, merthogy nem egyben, rögtön játszható formában vágják bele a dobozba, hanem mint fent említettem volt, darabokban. Aztán otthon családi kalákában lehet összerakosgatni, és szentségelni erősen, ha a gyártó valamit egy hangyabögyörőnyit is félremért, vágott.

 
Forrás: Hawkin

 

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek apa idea fiú gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr171102028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása