Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Zöld ház zöld gyereknek

2009.05.22. 09:43 zaphodbb

Mostanában a gyártók is ezerrel környezetet védenek, legyen szó ruhákról vagy játékokról, mindenben kitalálnak valami zöldet. Találtam zöld babaházat is, mert miért pont az ne lenne. Fel van szerelve napkollektorokkal, szélerőművel, és természetesen beépített szelektív hulladékgyűjtője van. Őrülök meg.

Lehet hozzá venni saját bioveteményest is, amit körülvehetnek biomalacok és bionyuszik. A családon pedig naná, hogy organikus pamut ruhák vannak, és anya sosem használ hajlakkot. Nem is tudok mást írni már, csak annyit, hogy zöldelljünk, de ne csak a játék szintjén.

Forrás: Plan Toys

1 komment

Címkék: játék gyerek öko gyerekszoba babaház

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr291136812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toria 2009.05.26. 09:17:09

Ez nagyon tetszik!
süti beállítások módosítása