Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Manók a kertben

2009.06.19. 09:57 felhasznalo

Alapvetően giccses is lehetne, de vagy a hangulatom ilyen remek ma, vagy nagyon elnéző kedvemben vagyok, vagy tényleg sikerült nem túllépni azt a bizonyos határt. Mindenesetre tetszenek ezek a manóajtók, melyek segítségével a legszigorúbb, legrendezettebb kertbe is titkot, varázslatot lehet csempészni.

És ha beszereztek belőle egyet-kettőt, ezentúl ne csodálkozzatok, ha a gyerek órákra eltűnik. Biztos manólesben áll majd.

 

Forrás: Hearthsong

5 komment

Címkék: kiegészítő gyerek kert dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr831194492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.06.19. 10:03:29

Akkor már ketten vagyunk elnézőek, mert ez nekem is bejön! A gyereknek is, itt topog mellettem, csak ő érdeklődik is, hogy ott téééényleg manók laknak :))
Szerintem azért találnak, mert mosolyt csalnak az arcunkra és megpendítik azt a húrt, amikor gyerekként az ember még hitt a manókban, koboldokban, tündérekben :) (na, jó, kinevetni nem ér, én picit még most is...)

Kdatta 2009.06.19. 11:09:26

Jujj, ezek a manó ajtók nekem is bejönnek. :o)) Azt hiszem ilyenkor jólesik egy kicsit elhinni, hogy létezhetnek manók.
(Én a Télapót is mindig úúúgy várom. ;o))) de ez titok! ;o))

Vacskamati4 · http://vacskakucko.blogspot.com/ 2009.06.19. 11:21:14

A gombás a legszuperebb! El is mentettem ötletként- fa már van hozzá.. :D

Amúgy nem maga a kertitörpe dolog a giccs- nálam ez az igazinak látszó (illetve csak látszani akar) rezinbigyó csapja ki a biztosítékot.. ezért pl. biztosan nem is vennék. De fából lehet, hogy összefabrikálok egyet (vagy a gombát fazekas ismerőssel megcsináltatom agyagból.. :D)

Hannahmama 2009.06.19. 12:46:49

Szerintem tündéri, ha lenne kertem tuti csináltatnék a lánykámnak ilyet bele. Benne van az a varázs ami kell, szerintem semmi giccs sincs benne. Még én is szivesen üldögélnék a fa elött Hannahval az ölemben és várnám a manókat. Na majd az egyik nagypapánál megvalósitom neki. Szuper!

ejjkukk 2009.06.19. 16:53:35

A gomba eddig is nagy kedvenc volt: gyerkőc jele a bölcsiben. Érik az elhatározás, hogy KERTET AKAROK!
süti beállítások módosítása